Onze verzekeringsproducten

D.I.S. Consult Verzekeringen is gespecialiseerd in verzekeringsproducten. U kan bij ons terecht voor deskundig advies. Hieronder ziet u een greep uit ons aanbod. Voor meer informatie kan u uiteraard steeds terecht op ons kantoor.

Verzekeringen voor particulieren

Autoverzekering

Aan het stuur van uw wagen bent u nooit veilig voor een ongeval en dat kan zware financiële gevolgen hebben. Voor uw autoverzekering zoeken wij voor u de beste oplossing, de beste prijs-kwaliteitsverhouding motoren en bromfietsen: het is voor motorrijders en bestuurders van bromfietsen niet altijd gemakkelijk om een betaalbare verzekering te vinden, wij helpen u hier graag bij !

Verzekering voor andere voertuigen

of het nu gaat om een lichte vrachtwagen, caravan, aanhangwagen, motorhome, quad, oldtimer, classic car, … . Wij zoeken voor u de oplossing op maat !

Assistance:

Bijstand voor binnen- en buitenland.

Vraag advies

D.I.S. Consult:

Woningpolis

Onze breed toepasbare brandverzekering voor elke particulier of vrije beroeper. Deze verzekering biedt een uitgebreide bescherming voor uw woning en inhoud. Met onze woningpolis heeft u het voordeel dat u nooit voor een te laag bedrag verzekerd kan zijn.

Vraag advies

D.I.S. Consult:

Gezinspolis

Deze verzekering vergoedt de schade die u, uw gezinsleden en uw huisdieren berokkenen aan anderen. Uw ganse gezin is wereldwijd verzekerd. Als voetganger en fietser, bij sport en hobby, tijdens elke activiteit in uw vrije tijd en op vakantie. Extra bescherming voor uw studerende kinderen die een centje bijverdienen.

Vraag advies

D.I.S. Consult:

Hospitalisatieverzekering

Deze verzekering dekt de medische kosten na een ziekenhuisopname. Geldig over de hele wereld. O.a. palliatieve zorg in het ziekenhuis,(thuis)bevallingen, rooming-in (bij-overnachting), donoren en wiegendoodtests worden vergoed. Uitgebreide verzekerde periode voor en na de hospitalisatie.

Vraag advies

D.I.S. Consult:

Reisverzekeringen

Er zijn verschillende formules en opties mogelijk bij verschillende maatschappijen.
Reisbijstand, Bijstand voertuigen, Bagage, Annuleringsverzekering, …

Vraag advies

D.I.S. Consult:

Ongevallenverzekering

Een ongevallenverzekering is zeker nuttig. Wist u dat er in ons land in het privéleven elke dag 600 ongevallen gebeuren met lichamelijk letsel?

De ongevallenverzekering voorziet in:

 • Een vergoeding in geval van blijvende arbeidsongeschiktheid en inkomensverlies.
 • Aanvullende financiële tegemoetkoming in geval van ernstige blijvende letsels.
 • Een vergoeding in geval van overlijden.
 • De terugbetaling van de kosten voor geneeskundige verzorging en aanverwante kosten.
 • Tussenkomst in de kosten voor verbouwingen en aangepast materieel (rolstoel, speciaal uitgeruste auto, enz.) bij blijvende invaliditeit.
Vraag advies

D.I.S. Consult:

Overlijdensverzekering

Deze verzekeringsvorm is de meest gekende. Het contract voorziet de uitkering van een kapitaal bij overlijden van de verzekerde vóór de einddatum van het contract.

Er bestaan drie grote categorieën

 • De levenslange verzekering.
 • De tijdelijke verzekering.
 • De schuldsaldoverzekering
Vraag advies

D.I.S. Consult:

Pensioensparen

De wettelijke pensioenen staan onder zware druk ten gevolge van de veroudering van de bevolking, de lage activiteitsgraad van oudere werknemers, …

De bevolking voelt zich minder en minder beschermd. Vandaar de nood aan aanvullende pensioenopbouw, via de onderneming of ten individuele titel.

De pensioenkapitalen kunnen op maat van het individu of van de onderneming worden opgemaakt. U heeft de keuze tussen een groot gamma.

Kom gerust langs of maak een afspraak voor een advies op maat.

Vraag advies

D.I.S. Consult:

Verzekeringen voor zelfstandigen & bedrijven

Verplichte verzekeringen voor zelfstandigen & bedrijven

Zolang een onderneming activiteiten uitvoert, krijgt ze te maken met gebeurtenissen die haar resultaten en zelfs haar verdere bestaan kunnen schaden.

Bijgevolg moet een zelfstandige ondernemer (natuurlijk persoon of vennootschap) zich verzekeren tegen onvoorziene tegenslagen als ziekte, brand, arbeidsongevallen, enz.

Niet alle ondernemingen en sectoren zijn onderhevig aan dezelfde risico’s.

Desalniettemin moeten sommige verzekeringen verplicht afgesloten worden, terwijl het voor andere enkel streng aanbevolen wordt.

Verplichte verzekeringen voor ondernemingen

 • Brandverzekering
 • Arbeidsongevallenverzekering
 • Burgerlijke aansprakelijkheid voor voertuigen
 • Burgerlijke beroepsaansprakelijkheid

Facultatieve verzekeringen

Als u zelfstandige bent en/of een onderneming onder uw hoede heeft, dan is het aangeraden om goed na te denken onderste verzekeringen. Neem contact op voor vrijblijvend advies.

 • Verzekering tegen exploitatieverlies
 • Individuele levensverzekering
 • Bedrijfsleiderverzekering
 • Gewaarborgd inkomen
 • Verzekering voor de goederen van de onderneming

Pensioensparen en/of VAPZ?

U bent zelfstandige en weet dat u zelf voor een aanvullend pensioen moet zorgen. U beschikt over meerdere mogelijkheden. Een Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen is een optie, maar ook pensioensparen lijkt aantrekkelijk. Kiest u best één van beide of doet u maar beter allebei?

Dat uw wettelijk pensioen als zelfstandige u niet zal toelaten om uw levensstandaard na uw pensionering zomaar te behouden, lijkt buiten kijf te staan. Zelf voor een appeltje voor de dorst zorgen, is dus noodzakelijk.

Vraag advies

Vrijblijvend onafhankelijk advies voor al uw verzekeringen.

Print Friendly, PDF & Email