Didier Van der Beken

Verzekeringsmakelaar Zellik

Didier Van der Beken

Didier Van der Beken

Details

Verzekeringsmakelaar Zellik

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar ben ik een specialist in verzekeringen en sta ik eerst en vooral aan de kant van de klant. De kwaliteitsgarantie van je makelaar is dus jouw garantie op keuze, prijs, advies en service in alle onafhankelijkheid.

Om dit te garanderen, onderschrijf ik de sectorale gedragscode (zie hieronder).


verzekeringsmakelaar Zellik

Didier engageert zich om:

  • onafhankelijk te zijn ten opzichte van de verzekeringsmaatschappijen zodat ik jouw belangen zonder compromis kan verdedigen;
  • de sectorrichtlijnen, wettelijke en reglementaire bepalingen strikt na te leven;
  • het centrale beheer van jouw klachten in volledige onafhankelijkheid bij de Ombudsdienst Verzekeringen te erkennen;
  • aan continue vorming te doen op verschillende gebieden (wetgeving, productie en verzekeringsproducten, kantoorbeheer, informatica…).

Verzekeringsmakelaar Zellik

Onafhankelijk advies & een goed gesprek

Bij D.I.S. Consult beginnen we altijd met een goed gesprek. In uw taal (Nederlands, Frans, Engels, Spaans). Want hoe beter we u kennen en weten waar u naartoe wilt, hoe beter we een oplossing kunnen adviseren die u op het lijf is geschreven. Zo zorgen we altijd voor maatwerk, niet alleen voor particulieren maar ook voor KMO’s en zelfstandigen.

Hoe goed u verzekerd bent, blijkt pas op het moment dat u schade lijdt. U kunt altijd rekenen op snelle, persoonlijke en professionele hulp op de momenten dat u die het hardst nodig hebt.

Zoekt u een verzekeringskantoor waar kwaliteit en een goede service centraal staan? Hecht u belang aan een persoonlijke ontvangst en advies op uw maat? Wenst u uw verzekeringspakket eens door te lichten en vergelijken met wat er op de markt beschikbaar is?

Twijfel dan niet om eens langs te komen. Wij helpen u graag verder. 

Vraag advies

Vrijblijvend onafhankelijk advies voor al uw verzekeringen.

Onze Partners

Print Friendly, PDF & Email